Αγόρασέ το τώρα από το AMAZON!
Διάβασε 3 κεφάλαια από τον "Πλανήτη"
ISBN: 978-3-7450-6711-8
Format: DIN A5
Σελίδες: 192
Τιμή: 12,99€
Πλανήτης
Ο Εγίας είναι ένας νεαρός μουσικός που πηγαίνει σε μια ξένη χώρα για να συνεχίσει τις σπουδές του ως μαέστρος. Πρόκειται για έναν άλλο πλανήτη σε μακρινό Γαλαξία, πολύ πιο προχωρημένο από την δική του χώρα την Γη. Στην ξένη αυτή χώρα, η οποία παρέχει πολλές ευκολίες και δυνατότητες στον πολίτη χάρη στην ύπαρξη υπολογιστών που αυτοματοποιούν πολλές εργασίες, ο Εγίας σύντομα θα κάνει μερικές πολύ δυσάρεστες διαπιστώσεις. Πίσω από την πρόσοψη της προόδου κρύβεται μια αυστηρή και στείρα κοινωνία, η οποία καταδυναστεύει τους πολίτες με ποικίλους τρόπους. Κάθε αντίσταση είναι αδύνατη ή μάλλον σχεδόν αδύνατη. Γιατί ο Εγίας μέσα από τις αναζητήσεις του σύντομα θα αντιληφθεί τι συμβαίνει και θα προσπαθήσει να αντιδράσει με την βοήθεια ενός...

Το μυθιστόρημα έχει στοιχεία που ανήκουν καθαρά στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο με την σημερινή εξέλιξη της ρομποτικής και του αυτοματισμού αποδεικνύονται όχι και τόσο φανταστικά.
Ο συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και σπούδασε μουσική στην Ελβετία και πληροφορική στην Γερμανία.
Έγραψε αρκετές συνθέσεις από τις οποίες κάποιες εκτελέστηκαν σε αίθουσες συναυλιών από τον ίδιο ή άλλους μουσικούς. Ηχογραφήσεις έργων του υπάρχουν στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube.
Έγραψε και γράφει ιστορίες, διηγήματα, μυθιστορήματα και δοκίμια, σε μια προσπάθεια να πει στον κόσμο ότι δεν μπορεί να γράψει σε μουσική.
Αγόρασέ το τώρα από το AMAZON!
Επικοινωνία:   Επικοινωνία